Kosten voor de school

Foto: Hélène de Bruine

Foto: Hélène de Bruine

De Vervoerregio biedt een selectie aan van diverse leermiddelen en activiteiten die te maken hebben met verkeer. Deze producten staan allemaal beschreven op deze site en u kunt hier direct een product voor uw school bestellen. De producten en projecten kunnen worden aangevraagd zolang de voorraad strekt en het uitleenmateriaal beschikbaar is.

 

 

100% subsidie

De meeste verkeerseducatieproducten worden met 100% subsidie vergoed, uiteraard op voorwaarde dat de producten actief worden ingezet. De subsidie is bedoeld voor de eerste aanschaf van de materialen, zodat scholen meteen aan de slag kunnen. De kosten voor de werkboekjes of licenties voor opvolgende jaren komen voor rekening van de school zelf. Kijk in de infobalk van het product voor de kostenindicatie.

 

Via de Vervoerregio is de subsidie voor verkeerseducatie en ondersteuning voor de scholen helemaal geregeld. Scholen hoeven geen subsidieaanvragen in te dienen, maar kunnen direct aan de slag met verkeersonderwijs. Jaarlijks kan een beperkt aantal scholen gebruik maken van deze subsidie. Wees er daarom snel bij.

Uiteraard staat het scholen vrij om (andere) verkeerseducatieproducten op eigen kosten aan te schaffen en in te zetten.